Om Trapphusrenoveringar

Välkommen! Vi är en ledande aktör inom byggbranschen som specialiserat sig på att förvandla trapphus till moderna och funktionella utrymmen.

Måla om Trapphuset

Vi är ett professionellt och starkt team som tillsammans arbetar fram den bästa lösningen för ditt trapphus!

Golvslipning- & Polering

Golvvård och golvslipning är något som alla kan ha stor nytta av. Därför erbjuder vi våra golvtjänster till alla kundgrupper!

Dekoration- och Inredning

Installation av snygga dekorationer och inredning!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera ert Trapphus? Vi har målat & renoverat trapphus i hela Sverige

  En byggfirma med fokus på trapphus

  Med årtionden av erfarenhet och en passion för att bevara historiens charm samtidigt som man introducerar moderna element, är företaget synonymt med kvalitet och nytänkande. har ett särskilt fokus på att skapa tillgängliga och säkra trapphusmiljöer. Genom att implementera moderna lösningar för handikappanpassning och säkerhetsfunktioner, garanterar de att trapphusen blir välkomnande och användarvänliga för alla.

  Skräddarsydda renoveringslösningar

  Trapphusrenoveringar har ett dedikerat team av erfarna arkitekter, inredningsdesigners och hantverkare som tillsammans skapar skräddarsydda renoveringslösningar för varje projekt. Deras process inleds med en noggrann analys av trapphusets struktur, funktion och estetik. Utifrån detta utvecklar de innovativa designkoncept som omfattar allt från färgschema och belysning till materialval och mönster.

  Framhäva trapphusens historiska och arkitektoniska värden

  En viktig del av företagets arbete är att behålla och framhäva trapphusens historiska och arkitektoniska värden. Genom noggrann renovering och restaurering av detaljer som listverk, trappräcken och dekorativa element, lyckas de bevara känslan av tradition samtidigt som de moderniserar utseendet och funktionaliteten.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här