Kontorsstädning i Stockholm

Söker ni hjälp med kontorsstädning i Stockholm? Att ha det rent och snyggt på arbetsplatsen är mycket viktigt. Hur kontoret ser ut kommer inte bara att vara avgörande för hur väl dina medarbetare trivs, utan det är också viktigt för att ge ett bra första intryck för eventuella kunder. Vår expertis gör det enkelt för dig att upprätthålla en snygg och trevlig miljö varje dag. Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag!

Städning av Kontor

Våra erfarna städare ser till att tillsammans skräddarsy en städplan som passar just ert tidsschema!

Hygienstädning

Vi ser till att städa alla toaletter och kök, samt damning, golvmoppning, dammsugning och soptömning.

Lokalvård

Genom ett personligt besök i era lokaler sätter vi tillsammans ihop en städrutin och frekvens som passar er. 

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Vi hjälper dig med Kontorsstädning i Stockholm Vi hjälper således både större och mindre kontor i Stockholmsområdet.

  Kontorsstädning i Stockholm

  Med oss bakom dig kan du vara säker på att få ta del av kontorsstädning i Stockholm med en mycket hög kvalitet. Vi levererar alltid ett fläckfritt resultat med en 100 % nöjd kund garanti efter varje städtillfälle. Våra långa relationer och samarbeten är ett bevis på att vi alltid levererar ett hårt arbete och att vi har personal utöver det vanliga. Kontakta oss för lokalvård i Stockholm.

  Vi städar enligt era behov

  Hur städningen på just ert företag ser ut beror på vad ni har för behov. Vi kan hjälpa till med hygienstädning av toaletter och kök, men även damning, golvmoppning, dammsugning och soptömning. Genom ett personligt besök i era lokaler sätter vi tillsammans ihop en städrutin och frekvens som passar er. Vi lyssnar till era önskemål, men presterar också lösningar och möjligheter utifrån vår expertis.

  Kontorsstädning med ett rent samvete

  Att skapa snygga och rena kontorsmiljöer är vårt huvudfokus, men vi vill också göra det med ett rent samvete. Därför ser vi till att i största möjliga utsträckning bara använda oss av miljövänliga rengöringsmedel och städmaterial. På så sätt värnar vi inte bara om samhälle och natur, utan även om våra medarbetare och kunder.

  Städning när du behöver oss

  Det är viktigt för oss att din verksamhet kan fortsätta att fungera smärtfritt, även om du är i behov av städning under arbetstider. Med en rejäl kunskap bakom oss kan vi se till att planera och organisera städningen så att den fungerar för era medarbetare och inte orsakar några störningsmoment. Det bidrar till att ni kan känna er trygga med att vi kan leverera ett gott resultat och en högkvalitativ städning, oavsett när du behöver oss.

  Vi hjälper små och stora kontor i Stockholm

  Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi hjälper således både större och mindre kontor i Stockholmsområdet. Det spelar ingen roll om ditt företag är på 100 kvadratmeter eller 2000. Vi finns här för att se till att allt från arbetsplatser till lunchrum och toaletter är i toppskick. Berätta gärna mer om era detaljerade önskemål på vårt personliga besök, så ser vi till att hjälpa dig!

  Utbildad och kunnig personal är A och O

  För oss är det viktigt att alla parter känner sig trygga. Det innebär att vi säkerställer att vår personal alltid har den utbildning och kunskap som krävs för att utföra ett arbete med perfektion. Genom att bevaka marknaden kan vi hitta nya och moderna städmetoder som är effektiva, samtidigt som de är snälla för människor och miljö.

  Rådgivning inför din trapp- eller kontorsstädning

  Har du aldrig använt dig av professionell lokalvård tidigare eller har du frågor om hur just vår verksamhet fungerar? Då får du mer än gärna höra av dig till oss. Vi besvarar alla dina funderingar och kan även finnas där om du vill bolla tankar och idéer. Det gör att vi kan finnas tillgängliga för våra kunder inom lokalvårdens alla delar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade dem då vi behövde byta ut 3st säkerhetsdörrar och 20st fönster. Tydlig kommunikation mellan personal och oss. De var även trevliga och såg till att jobbet utfördes på utsatt tid. Vi är jätte nöjda och rekommenderar dem!

   Niklas T. Östberga

   Vi var i behov av att slipa vårt marmorgolv till vår förening i Gamla Stan. Bolaget arbetade proffsigt, städade efter sig, och var klara i god tid. De hade trevlig personal och resultatet blev jätte snyggt! Vi rekommenderar!

   Elin U. Gamla Stan

   Trapphusrenoveringar renoverade och målade om vårt trapphus till vår BRF i Sollentuna. De kom fram till ett intressant entrékoncept och sedan målade om hela fastigheten. Grym service och snabbt återkopplande under hela arbetsprocessen.

   Lucas J. Sollentuna

   Våra senaste Projekt Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Brf. Flygbryggan

   Renovering åt Brf. Flygbryggan i Hägernäs Strand i Norra Stockholm. Ombyggnation av 6.500 kvm fasadyta samt utbyte av alla plåttak.

   Swedbank Huvudkontor

   Underentreprenör och målning av 40.000 kvm i samband med nybyggnationen av Swedbanks nya huvudkontor i Sundbyberg.

   Kv. Daedalus

   Totalrenovering åt 38 st lägenheter och 10 st lokaler i Gamla Stan åt Kv. Daedalus. Samarbete med Stadsholmen Förvaltning och Svenska Bostäder.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här