Golvslipning- & polering i Stockholm

Vi hjälper dig med att heltäckande golvvårdstjänster åt BRF:er och fastighetsägare i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med slipning, polering, rengöring eller renovering av golv & trappa.

Golvslipning

Återställ ditt marmorgolv genom golvslipning

Golvpolering

Rengör golvet genom polering och tätning

Golvrenovering

Renovering av sten, trä och epoxigolv

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Slipning av Marmor och Stengolv i Trapphus Omslipning och renovering åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stor-Stockholm

  Återställ ert golv och ge tillbaka trapphuset sin forna glans

  Ert trapphus och golv utsätts dagligen för slitage genom smuts och grus som följer med besökare och boende i fastigheten. Men genom att slipning, polering och underhåll kan ni återställa golvets forna glans och förlänga dess livslängd. Därför är det centralt att regelbundet underhålla sitt golv.

  Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt hembesök och ser över fastigheten. Ring oss på 08-557 694 24 eller mejla oss på offert@trapphusrenoveringar.se så hör vi av oss snarast!

  Våra Golvvårdstjänster i Stockholm

  • Golvslipning – omslipning av marmorgolv och trappor
  • Golvpolering – tätning och rengöring av golv och trappor)
  • Renovering och lagning
  • Grovrengöring och behandling

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Måleri- och Byggföretag i Stockholm

   Vi är ett komplett och väletablerat bygg- och måleriföretag som erbjuder alla vanligt förekommande golvvårdstjänster vid ombyggnation och renovering av fastighetshus i Stor-Stockholm med omnejd. Vi hjälper framförallt kommersiella och kommunala förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare med alla vanligt förekommande tjänster inom trapphusrenovering.

   Professionella Golvslipare i Stockholm

   Vi utför professionell slipning av natursten, marmor och terrazzogolv. Vid varje projekt står kunden i första rummet och vi ser alltid till att kunderna blir nöjda och efterlämnar aldrig en arbetsplats förrän bägge partnerna är nöjda.

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade dem då vi behövde byta ut 3st säkerhetsdörrar och 20st fönster. Tydlig kommunikation mellan personal och oss. De var även trevliga och såg till att jobbet utfördes på utsatt tid. Vi är jätte nöjda och rekommenderar dem!

   Niklas T. Östberga

   Vi var i behov av att slipa vårt marmorgolv till vår förening i Gamla Stan. Bolaget arbetade proffsigt, städade efter sig, och var klara i god tid. De hade trevlig personal och resultatet blev jätte snyggt! Vi rekommenderar!

   Elin U. Gamla Stan

   Trapphusrenoveringar renoverade och målade om vårt trapphus till vår BRF i Sollentuna. De kom fram till ett intressant entrékoncept och sedan målade om hela fastigheten. Grym service och snabbt återkopplande under hela arbetsprocessen.

   Lucas J. Sollentuna

   Våra senaste Projekt Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Brf. Flygbryggan

   Renovering åt Brf. Flygbryggan i Hägernäs Strand i Norra Stockholm. Ombyggnation av 6.500 kvm fasadyta samt utbyte av alla plåttak.

   Swedbank Huvudkontor

   Underentreprenör och målning av 40.000 kvm i samband med nybyggnationen av Swedbanks nya huvudkontor i Sundbyberg.

   Kv. Daedalus

   Totalrenovering åt 38 st lägenheter och 10 st lokaler i Gamla Stan åt Kv. Daedalus. Samarbete med Stadsholmen Förvaltning och Svenska Bostäder.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här