Golvslipning- & polering
i Stockholm

Melian hjälper dig med att heltäckande golvvårdstjänster åt BRF:er och fastighetsägare i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med slipning, polering, rengöring eller renovering av golv & trappa.

Golvslipning

Återställ ditt marmorgolv genom golvslipning

Golvpolering

Rengör golvet genom polering och tätning

Golvrenovering

Renovering av sten, trä och epoxigolv

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Slipning av Marmor och Stengolv i Trapphus Omslipning och renovering åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stor-Stockholm

Återställ ert golv och ge tillbaka trapphuset sin forna glans

Ert trapphus och golv utsätts dagligen för slitage genom smuts och grus som följer med besökare och boende i fastigheten. Men genom att slipning, polering och underhåll kan ni återställa golvets forna glans och förlänga dess livslängd. Därför är det centralt att regelbundet underhålla sitt golv.

Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt hembesök och ser över fastigheten. Ring oss på 08-557 694 24 eller mejla oss på offert@trapphusrenoveringar.se så hör vi av oss snarast!

Våra Golvvårdstjänster i Stockholm

  • Golvslipning – omslipning av marmorgolv och trappor
  • Golvpolering – tätning och rengöring av golv och trappor)
  • Renovering och lagning
  • Grovrengöring och behandling

Kontakta oss idag! Vi arbetar i hela Stor-Stockholm. Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa golvslipningsprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Cezar Melian
Projektledare

Nummer: 08-557 694 24
Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

Måleri- och Byggföretag i Stockholm

Melian är ett komplett och väletablerat bygg- och måleriföretag som erbjuder alla vanligt förekommande golvvårdstjänster vid ombyggnation och renovering av fastighetshus i Stor-Stockholm med omnejd. Vi hjälper framförallt kommersiella och kommunala förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare med alla vanligt förekommande tjänster inom trapphusrenovering.

Professionella Golvslipare i Stockholm

Vi utför professionell slipning av natursten, marmor och terrazzogolv. Vid varje projekt står kunden i första rummet och vi ser alltid till att kunderna blir nöjda och efterlämnar aldrig en arbetsplats förrän bägge partnerna är nöjda.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade Melian då vi behövde byta ut 3st säkerhetsdörrar och 20st fönster. Tydlig kommunikation mellan personal och oss. De var även trevliga och såg till att jobbet utfördes på utsatt tid. Vi är jätte nöjda och rekommenderar dem!

Niklas T. Östberga

Vi var i behov av att slipa vårt marmorgolv till vår förening i Gamla Stan. Melian arbetade proffsigt, städade efter sig, och var klara i god tid. De hade trevlig personal och resultatet blev jätte snyggt! Vi rekommenderar!

Elin U. Gamla Stan

Melian renoverade och målade om vårt trapphus till vår BRF i Sollentuna. De kom fram till ett intressant entrékoncept och sedan målade om hela fastigheten. Grym service och snabbt återkopplande under hela arbetsprocessen.

Lucas J. Sollentuna

Våra senaste Projekt Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er i hela Stockholmsregionen!

Brf. Flygbryggan

Renovering åt Brf. Flygbryggan i Hägernäs Strand i Norra Stockholm. Ombyggnation av 6.500 kvm fasadyta samt utbyte av alla plåttak.

Swedbank Huvudkontor

Underentreprenör och målning av 40.000 kvm i samband med nybyggnationen av Swedbanks nya huvudkontor i Sundbyberg.

Kv. Daedalus

Totalrenovering åt 38 st lägenheter och 10 st lokaler i Gamla Stan åt Kv. Daedalus. Samarbete med Stadsholmen Förvaltning och Svenska Bostäder.

Kontakta oss idag! Vi arbetar i hela Stor-Stockholm. Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa golvslipningsprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Cezar Melian
Projektledare

Nummer: 08-557 694 24
Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

Offert? Klicka här