Trapphusrenovering i Örebro

Vi hjälper dig att skapa en trivsam, välkomnande och säker entré i din fastighet i Örebro & Närke.

Måla Trapphus

Planerar du att fräscha upp trapphuset eller entrén med ny väggfärg, trevlig belysning, energieffektiva fönster eller en säker dörr-

Renovera Trapphus

Hos oss kan du få professionell hjälp med allt som har med trapphusrenoveringar att göra.

Golvslipning- & Polering

Vackra golv tack vare moderna och säkra sliptekniker.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovera eller Måla om ert Trapphus runt Örebro Trapphusmålning ökar välbefinnandet och värdet i fastigheten. Kontakta oss idag!

  Skräddarsydda lösningar för trapphus i Örebro & Närke

  Alla trapphus har olika behov och förutsättningar. Därför rekommenderar vi alltid att du bokar ett kostnadsfritt platsbesök där våra lösningsorienterade och erfarna hantverkare kan inspektera trapphusets befintliga skick och behov. Därefter tar vi fram ett unikt lösningsförslag utifrån dina önskemål. Vi finns tillgängliga för uppdrag runt om i Närke, exempelvis i Örebro, Kumla, Ånsta, Almby, Ökna, Förlunda, Hovsta, Glanshammar, Mosås, Marieberg, Dala, Mellringe, Vintrosa, Garphyttan, Adolfsberg, Sörby, Brickebacken och Gryt.

  Öka fastighetsvärdet med ett nyrenoverat trapphus

  Ett nyrenoverat trapphus bidrar till ökad trygghet och trivsel för de boende. Trapphusrenoveringen kan även öka fastighetsvärdet vilket gör det till en viktig investering för dig som fastighetsägare. Kontakta oss för en gratis offert!

  Våra tjänster för trapphuset

  Vi erbjuder ett brett utbud av trapphustjänster åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, kommuner och fastighetsägare. Hos oss kan du få hjälp med följande:

  • Renovering trapphus & entré – Vi skapar trivsamma & välkomnande trapphus
  • Fönsterrenovering & installation av dörr – Vi lagar fönster & installerar säkerhetsdörrar
  • Slipa golv
  • Måleri & tapetsering
  • Brandskyddsåtgärder
  • Belysning
  • Reparera trappsteg
  • Renovera innergård
  • Ventilation
  • Ljudisolering & akustik
  • Totalentreprenad

  Pålitlig totalentreprenör för smidig byggprocess

  Vid stora och komplexa renoveringsarbeten, till exempel en totalrenovering av entrén, är det tryggt och smidigt att anlita oss på totalentreprenad. Som totalentreprenör ombesörjer vi hela byggprocessen, från planering och ansökan om ROT-avdrag till slutförande och besiktning. Under våra många år i branschen har vi byggt upp ett stort kontaktnät med duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper. Tillsammans hjälper vi dig från början till slut. Vi är mycket noggranna och punktliga och lämnar inget åt slumpen. Vi har högt säkerhetstänk och gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här