Fastighetsskötsel i Stockholm

Behov av fastighetsskötsel? Fastigheten & trapphuset är vanligtvis det första intryck som man får av insidan av en fastighet. Om trapphuset är smutsigt och dammigt kan hela fastighetens karaktär dras ner. Vi har många års erfarenhet och kunskap om just trappstädning och städar alltid med hög kvalitet. Hos oss får du kunnig personal, miljövänlig städning och ett trapphus att vara stolt över. Kontakta oss för en fri offert idag!

Skötsel av Fastigheter

Våra erfarna städare ser till att tillsammans skräddarsy en städplan som passar just ert tidsschema!

Trapphusstädning

Vi ser till att städa alla toaletter och kök, samt damning, golvmoppning, dammsugning och soptömning.

Fastighetsservice

Genom ett personligt besök i era lokaler sätter vi tillsammans ihop en städrutin och frekvens som passar er. 

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Öka trivseln med Professionell Fastighetsskötsel i Stockholm Skräddarsydda upplägg för varje fastighets enskilda behov

  100 % nöjd kund garanti för Fastighetsskötsel i Stockholm

  För oss är det mycket viktigt att alla våra kunder är helt nöjda. Därför ser vi till att alltid leverera professionell trappstädning av hög kvalitet. Våra medarbetare har lång erfarenhet och kunskap om trappstädningens alla vinklar och vrår. Skulle det vara så att du är missnöjd vill vi att du hör av dig. Vi erbjuder en 100 % nöjd kund garanti för alla våra kunder.

  Kostnadsfri offert och personliga besök

  Det är mycket enklare för oss att få oss en uppfattning om dina behov om vi får träffa dig och titta på fastigheten personligen. När du kontaktar oss bokar vi därför in en tid med en av våra arbetsledare. När vi är ute tittar vi på hur trapphuset ser ut och lyssnar på vilka behov ni har. Därefter åker vi tillbaka till kontoret och sätter ihop en offert efter era önskemål. När ni är redo att boka in den första städningen är det bara att kontakta oss.

  Mer än bara trappstädning

  Att ta hand om trapphuset är naturligtvis en mycket viktig del av en BRF eller fastighet, men det är minst lika viktigt att se över andra gemensamma utrymmen. Därför erbjuder vi mer än bara trappstädning. Det innebär att vi kan ta hand om andra lokaler, t.ex. källargångar, förråd eller föreningslokaler som behöver en uppfräschning.

  Trappstädning med en frekvens som passar dig

  Alla trapphus har inte samma behov. I vissa är det helt enkelt mer eller mindre rörelse än i andra. För oss är det naturligt att det är du som bestämmer hur ofta du vill ha städning och vi tar fram ett schema som passar just dig och din fastighet. När du anlitar oss som din lokalvårdare behöver du inte oroa dig för något. Vi tar med oss allt material som behövs och är endast i behov av vatten och elektricitet.

  Regelbunden fastighetsskötsel ger kostnadseffektiva resultat

  Om du inte tar hand om trapphuset och gemensamma utrymmen i fastigheten kan det leda till problem som i slutändan blir mycket kostsamma att åtgärda. Genom att använda dig av regelbunden lokalvård kan du se till att förhindra detta. På lång sikt är det således mycket kostnadseffektivt för er fastighet eller BRF.

  Bolla tankar och idéer med kunnig personal

  Vet du inte om trappstädning är något för dig och din fastighet? Vill du veta mer om våra tjänster eller hur vi kan hjälpa dig? Ingen fara! Du behöver bara kontakta oss när du vill boka in trappstädning, så vi bistår gärna med vägledning och rådgivning när du behöver. Våra kunniga medarbetare kan hjälpa dig att besvara alla frågor och funderingar som du har.

  Kontakta lokalvårdare i Stockholm

  Vi är en lokalvårdare som utför allt inom lokalvård, kontorsstädning eller fastighetsservice. Lokalvård från oss innefattar mycket professionella och ordentliga tjänster inom allt från kontorsstäd och trappstädning, till fönsterputs och golvslipning. Våra kunder finns i hela Storstockholm, från Norra till Södra. Vi arbetar även inne i Stockholm City och återfinns således även på Östermalm, Norrmalm och Södermalm. Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag!

  Vi utför även städning av kontor i Stockholm. Läs mer här.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade dem då vi behövde byta ut 3st säkerhetsdörrar och 20st fönster. Tydlig kommunikation mellan personal och oss. De var även trevliga och såg till att jobbet utfördes på utsatt tid. Vi är jätte nöjda och rekommenderar dem!

   Niklas T. Östberga

   Vi var i behov av att slipa vårt marmorgolv till vår förening i Gamla Stan. Bolaget arbetade proffsigt, städade efter sig, och var klara i god tid. De hade trevlig personal och resultatet blev jätte snyggt! Vi rekommenderar!

   Elin U. Gamla Stan

   Trapphusrenoveringar renoverade och målade om vårt trapphus till vår BRF i Sollentuna. De kom fram till ett intressant entrékoncept och sedan målade om hela fastigheten. Grym service och snabbt återkopplande under hela arbetsprocessen.

   Lucas J. Sollentuna

   Våra senaste Projekt Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Brf. Flygbryggan

   Renovering åt Brf. Flygbryggan i Hägernäs Strand i Norra Stockholm. Ombyggnation av 6.500 kvm fasadyta samt utbyte av alla plåttak.

   Swedbank Huvudkontor

   Underentreprenör och målning av 40.000 kvm i samband med nybyggnationen av Swedbanks nya huvudkontor i Sundbyberg.

   Kv. Daedalus

   Totalrenovering åt 38 st lägenheter och 10 st lokaler i Gamla Stan åt Kv. Daedalus. Samarbete med Stadsholmen Förvaltning och Svenska Bostäder.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här