Trapphusmålning
i Stockholm

Melian hjälper dig med att måla om ert trapphus i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med färgsättning, dekoration, inredning , renovering eller ombyggnation av hela trapphuset.

Måla om Trapphuset

Med traditionella och moderna måleritekniker

Färgsättning

Vi kan hjälpa er med både färg och formsättning

Dekoration- och Inredning

Installation av snygga dekorationer och inredning

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Har ni ett Trapphus i Stockholm som är i behov av en uppfräschning? Trapphusmålning ökar välbefinnandet och värdet i fastigheten

Har ni i föreningen gått i tankarna att måla om trapphuset? Trapphuset är bland den viktigaste delen av fastigheten då det är det första man möts av. Det besöks även dagligen av boende, städare, brevbärare och gäster som är påväg in eller ut. Med alla dessa rörelser följer smuts, grus, snö och slitage som med åren sliter ut trapphuset.

Ta hand om trapphuset genom en efterlängtad ommålning!

Genom att måla om, dekorera och renovera kan Melian hjälpa er öka värdet på fastigheten och samtidigt höja trivseln bland alla boende. Våra erfarna projektledare går alltid igenom era idéer och kan rekommendera korrekt färgsättning och dekoration.

Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt hembesök och ser över fastigheten. Ring oss på 08-557 694 24 eller mejla oss på offert@trapphusrenoveringar.se så hör vi av oss snarast!

Kontakta oss idag! Vi arbetar i hela Stor-Stockholm. Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusmålning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Cezar Melian
Projektledare

Nummer: 08-557 694 24
Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

Om vårt Bygg- och Måleriföretag i Stockholm

Melian är ett komplett och väletablerat bygg- och måleriföretag som som hjälper framförallt kommersiella och kommunala förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare med byggnad- och fastighetsprojekt i Stor-Stockholm. Vi är ett företag som  alltid ser till att kunderna blir nöjda och efterlämnar aldrig en arbetsplats förrän bägge partnerna är nöjda.

Totalansvar, Trygghet och Kvalitet från Start till Mål

Vi är ett företag som  alltid ser till att kunderna blir nöjda och efterlämnar aldrig en arbetsplats förrän bägge partnerna är nöjda. Om ni vill veta mera så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag!

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade Melian då vi behövde byta ut 3st säkerhetsdörrar och 20st fönster. Tydlig kommunikation mellan personal och oss. De var även trevliga och såg till att jobbet utfördes på utsatt tid. Vi är jätte nöjda och rekommenderar dem!

Niklas T. Östberga

Vi var i behov av att slipa vårt marmorgolv till vår förening i Gamla Stan. Melian arbetade proffsigt, städade efter sig, och var klara i god tid. De hade trevlig personal och resultatet blev jätte snyggt! Vi rekommenderar!

Elin U. Gamla Stan

Melian renoverade och målade om vårt trapphus till vår BRF i Sollentuna. De kom fram till ett intressant entrékoncept och sedan målade om hela fastigheten. Grym service och snabbt återkopplande under hela arbetsprocessen.

Irene Jansson

Våra senaste Projekt Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Brf. Flygbryggan

Renovering åt Brf. Flygbryggan i Hägernäs Strand i Norra Stockholm. Ombyggnation av 6.500 kvm fasadyta samt utbyte av alla plåttak.

Swedbank Huvudkontor

Underentreprenör och målning av 40.000 kvm i samband med nybyggnationen av Swedbanks nya huvudkontor i Sundbyberg.

Kv. Daedalus

Totalrenovering åt 38 st lägenheter och 10 st lokaler i Gamla Stan åt Kv. Daedalus. Samarbete med Stadsholmen Förvaltning och Svenska Bostäder.

Kontakta oss idag! Vi arbetar i hela Stor-Stockholm. Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa trapphusmålning!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Cezar Melian
Projektledare

Nummer: 08-557 694 24
Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

Offert? Klicka här