Lokalvård i Stockholm

Söker ni hjälp med lokalvård, kontorsstädning eller fastighetsservice? Vi är specialister på fastighetsskötsel & städning i Stockholm och kan ta oss an både mindre och större projekt. Tack vare våra många år i branschen har vi ett kompetent gäng av medarbetare som du kan lita på. Vi ser till att städjobbet är ordentligt utfört och alltid med 100 % nöjd kund garanti. Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag!

Fastighetsservice

Oavsett vad det är för behov av lokalvård i Stockholm som du har kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag för mera information!

Kontorsstädning

Vi ser till att tillsammans skräddarsy en städplan som passar just ert tidsschema så att ni kan arbeta ostört!

Fastighetsskötsel

Öka trivseln med professionell fastighetsskötsel i trapphuset, entrén eller andra allmänna utrymmen!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Lokalvård i Stockholm Vi hjälper både större & mindre BRF:er, fastighetsägare & kontor i hela Stockholmsområdet

  Skräddarsydda upplägg för varje enskilt behov

  Vi värdesätter kvalitet, omtanke och miljö och detta är något som genomsyrar hela vårt företag. Oavsett vad det är för behov av lokalvård i Stockholm som du har kan vi hjälpa dig. Vi ser till att tillsammans skräddarsy en städplan som passar kunden och planerar alltid utifrån den städfrekvens som blir bäst för dig.

  Fokus på trapphus och kontorsstädning

  Oavsett om du har ett stort eller ett mindre behov av lokalvård står våra medarbetare redo att hjälpa dig. Vårt huvudfokus ligger på trapphus, kontor och lokaler i BRF:er, men även andra typer av trapphus i kontorsfastigheter eller i kommersiella fastigheter. Vi hjälper även till i industrianläggningar såväl som i flerbostadshus eller hyresfastigheter.

  Lokalvård ökar trivseln och förbättrar arbetsmiljön

  Att ha ytor som är välstädade och snygga gör mycket för intrycket. På arbetsplatser och på gemensamma ytor är det extra viktigt att städningen är ordentligt utförd för att säkerställa en god arbetsmiljö. Detsamma gäller naturligtvis även för trapphus och fastigheter. Trapphuset är det första intrycket man får av en fastighet och det är viktigt att känslan är bra.

  Ett personligt företag med långa och bra relationer

  Vi strävar alltid efter långsiktiga samarbeten och därför är vi måna om att skapa bra och trygga relationer till alla våra kunder. Vi lyssnar till dina behov och ser till att leverera efter önskemål – varje gång. Naturligtvis har vi också ett system som är miljövänligt, ergonomiskt och ekonomiskt, vilket gynnar alla parter på många olika plan.

  Professionellt företag med försäkring och F-skatt

  Vi vill att du ska känna dig trygg när du väljer att anlita oss för städning i Stockholm och därför ser vi till att ha alla nödvändiga försäkringar för både kund och medarbetare. Vi är dessutom registrerade för F-skatt och erbjuder en nöjd kund garanti vid varje städtillfälle. Skulle det vara så att du inte är nöjd med städningen kommer vi ut och åtgärdar.

  Trappstädning höjer värdet på fastigheten

  Genom att hålla rent och snyggt i trapphuset ser du inte bara till att öka välbefinnandet för boende, hyresgäster och besökare, utan du ser också till att höja värdet på fastigheten. Ett välskött och väldoftande trapphus är det som man först kommer mötas av när man kliver innanför porten. Med oss bakom dig slipper du oroa dig för smuts, grus och andra otrevligheter som kan förekomma. Kontakta oss för fastighetsskötsel i Stockholm idag!

  Personliga besök för mer korrekta offerter för lokalvård

  Vår långa erfarenhet inom trappstädning och kontorsstädning har gett oss kunskapen att beräkna både pris och tidsåtgång mycket snabbt, men för det krävs ett personligt möte där vi tittar på lokalerna eller utrymmet som ska städas. Vi träffar dig gärna för ett personligt möte för att se vilka behov och förutsättningar som finns. På så sätt kan vi få ut en offert som är så anpassad efter er som möjligt.

  Ansvar och miljö genomsyrar vårt arbete

  Vi värnar om vår personal, våra kunder och om miljön och därför ser vi till att använda väl utvalda produkter som är miljömärkta. Vi satsar även på arbetsmetoder som är så klimatsmarta som möjligt för att minska påverkan på miljön och erbjuda en städning som är så skonsam för inredning och inventarier som möjligt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade dem då vi behövde byta ut 3st säkerhetsdörrar och 20st fönster. Tydlig kommunikation mellan personal och oss. De var även trevliga och såg till att jobbet utfördes på utsatt tid. Vi är jätte nöjda och rekommenderar dem!

   Niklas T. Östberga

   Vi var i behov av att slipa vårt marmorgolv till vår förening i Gamla Stan. Bolaget arbetade proffsigt, städade efter sig, och var klara i god tid. De hade trevlig personal och resultatet blev jätte snyggt! Vi rekommenderar!

   Elin U. Gamla Stan

   Trapphusrenoveringar renoverade och målade om vårt trapphus till vår BRF i Sollentuna. De kom fram till ett intressant entrékoncept och sedan målade om hela fastigheten. Grym service och snabbt återkopplande under hela arbetsprocessen.

   Lucas J. Sollentuna

   Våra senaste Projekt Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Brf. Flygbryggan

   Renovering åt Brf. Flygbryggan i Hägernäs Strand i Norra Stockholm. Ombyggnation av 6.500 kvm fasadyta samt utbyte av alla plåttak.

   Swedbank Huvudkontor

   Underentreprenör och målning av 40.000 kvm i samband med nybyggnationen av Swedbanks nya huvudkontor i Sundbyberg.

   Kv. Daedalus

   Totalrenovering åt 38 st lägenheter och 10 st lokaler i Gamla Stan åt Kv. Daedalus. Samarbete med Stadsholmen Förvaltning och Svenska Bostäder.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här