Trapphusrenovering i Östergötland

Är du i behov av en pålitlig och erfaren byggfirma som kan hjälpa dig att rusta upp trapphuset runt Östergötland?

Renovera & Måla Trapphus

Vi renoverar trapphus och entréer i alla typer av byggnader, främst hyreshus, BRF , flerfamiljshus & kommersiella fastigheter.

Energieffektiva Fönster & Säkerhetsdörrar

Renovering & installering av fönster & dörrar

Golvslipning- & Polering

Vackra golv med slipning & polering samt trivsam entré med praktisk belysning,

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovering av Trapphus runt Östergötland Hos oss får du alltid kostnadsfri expertrådgivning, ett skräddarsytt lösningsförslag och en gratis offert.

  Öka trivseln & säkerheten i fastigheten

  Du som fastighetsägare har ett ansvar att se till att entrén och trapphuset är trygga, trevliga och säkra miljöer för alla boende. Vi hjälper till att öka trivseln med ny färg på väggarna, nyslipade golv och trevlig belysning. Vi renoverar och installerar nya fönster vilket kan reducera energikostnaderna och skapa ett behagligare inomhusklimat. Sist men inte minst är vi experter på säkerhetslösningar. Med brandskyddsåtgärder och nya säkerhetsdörrar minskar risken för skador och inbrott.

  Tjänster för trapphuset

  Vi är ett gäng erfarna och kunniga hantverkare som utför många olika sorters bygg- och renoveringsarbeten i trapphus och entréer. Hos oss kan du bland annat få hjälp med följande:

  • Golvslipning & polering
  • Uppdatering trappsteg
  • Målning & tapetsering
  • Fönsterrenovering
  • Installera säkerhetsdörr
  • El & belysning
  • Innergårdsrenovering
  • Brandskyddsåtgärder
  • Ventilation
  • Ljudisolering & akustik
  • Totalentreprenad

  Certifierade experter i Östergötland

  Vår välrenommerade byggfirma består av behöriga experter inom nybyggnad och renovering av trapphus och entré. Vi utför uppdrag runt om i Östergötland, exempelvis i Norrköping, Finspång, Linköping, Valdemarsvik, Åtvidaberg, Ljungsbro, Motala, Vadstena, Mjölby, Ödeshög, Boxholm, Kisa, Tranås och Sörmland.

  Mindre lagning eller omfattande renovering?

  Berätta för oss om dina önskemål så hittar vi den bästa lösningen för just ditt trapphus. Vi utför både mindre renoveringsarbeten och totalrenoveringar. Du kan också kontakta oss för akuta problem. Vi är ett serviceorienterat och kundnära byggföretag som är redo att hjälpa till när det behövs. För större renoveringsarbeten och nybyggnation kan du anlita oss som totalentreprenör. Hör av dig till oss för ett gratis offertförslag för ditt trapphus!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här