Trapphusrenovering i Västmanland

Vår omtyckta och behöriga byggfirma från Västmanland hjälper dig att ta fram den bästa lösningen för just din fastighet.

Måla Trapphus

Går du eller din förening i tankarna att fräscha upp trapphuset?

Renovera Trapphus

Det är en viktig investering som ökar välbefinnandet och bidrar till högre säkerhet för alla boende.

Golvslipning- & Polering

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med våra kunniga hantverkare!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovera eller Måla om ert Trapphus kring Västmanland Trapphusmålning ökar välbefinnandet och värdet i fastigheten. Kontakta oss idag!

  Din lokala byggentreprenör i Västmanland

  Vår erfarna och välrenommerade byggentreprenad finns tillgänglig för uppdrag åt fastighetsägare, företag, kommuner, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Västmanland. Vårt verksamhetsområde inkluderar Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Ramnäs, Virsbo, Salbohed, Sala, Västerfärnebo, Norberg, Kärrgruvan, Fagersta, Skinnskatteberg, Sylta, Köping, Arboga och Kungsör.

  Få en skräddarsydd lösning för ditt trapphus

  Vårt professionella byggföretag erbjuder trapphusrenoveringar i hyreshus, bostadsrättsföreningar, flerfamiljshus, villor, kommunala byggnader och kommersiella fastigheter. Vid större renoveringsprojekt och nybyggnation kan du anlita oss som totalentreprenör. Vi skickar alltid en gratis offert, oavsett projektets omfattning. Boka gärna ett personligt möte med våra duktiga projektledare om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt trapphus!

  Tjänster för ditt trapphus

  Trapphus och entréer kan utformas på många olika sätt beroende på storlek, fastighetens förutsättningar och föreningens preferenser. Vi lyssnar på dina önskemål och hittar den bästa lösningen. Vi kan bland annat hjälpa dig med följande:

  • Renovera trapphus
  • Renovera entré
  • Slipa & polera golv
  • Måleri
  • Installera & renovera fönster & dörrar
  • Installera säkerhetsdörr
  • Installera belysning
  • Reparera trappsteg
  • Renovera innergård
  • Brandskyddsåtgärder
  • Lösningar inom ventilation & akustik
  • Totalentreprenad

  Skapa en säker & trevlig trappuppgång

  Det finns många anledningar till varför du som fastighetsägare bör investera i en trapphusrenovering. Dels är det en investering som ökar fastighetsvärdet. Dessutom är det en renovering som alla boende kommer att uppskatta. En nyrenoverad entré ger ökad trivsel hos de boende. Dessutom blir byggnaden säkrare med nya dörrar och brandsäkerhetslösningar. Med energieffektiva fönster kan ni dessutom hålla nere energikostnaderna under vintern.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här