Trapphusrenovering i Dalarna

Söker ni hjälp med trapphuset runtom Dalarna? Välkommen till oss!

Måla Trapphus

Söker föreningen en professionell byggentreprenör som kan hjälpa till att rusta upp trapphuset med ny färg, säkerhetsdörrar eller ny belysning?

Renovera Trapphus

Vår lösningsorienterade byggfirma ser fram emot att renovera trapphuset eller entrén i din fastighet.

Golvslipning- & Polering

Vi erbjuder komplett golvslipning av marmor och stengolv. Kontakta oss för en gratis offert!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera eller Måla om ert Trapphus runt Dalarna? Tillsammans tar vi fram säkra och vackra lösningar för ditt trapphus. Kontakta oss idag!

  Fräscha upp trapphuset i Dalarna

  Vi har många års erfarenhet av att renovera trapphus åt bostadsrättsföreningar, privatpersoner, fastighetsbolag och kommuner i Dalarna. Vi arbetar med alla typer av fastigheter, främst hyreshus, BRF:er, kommersiella byggnader och privatbostäder. Vi har genomfört arbeten i många orter, bland annat Borlänge, Mora, Falun, Avesta, Hedemora, Ludvika, Leksand, Rättvik, Säter och Sälen.

  Alltid en kostnadsfri offert för renoveringsarbetet

  Priset är en viktig faktor för många av våra kunder. Därför skickar vi alltid ett kostnadsfritt prisförslag för trapphusrenoveringen. Du som privatperson kan dessutom reducera kostnaden genom att använda ROT-avdraget när du anlitar vår byggfirma. Hör av dig till oss när du vill ha professionell hjälp att fräscha upp trapphuset och entrén!

  Våra tjänster för ditt trapphus & entré

  Vi utför stora och små uppdrag. Oavsett projektets storlek kan du som kund räkna med noggrannhet, punktlighet och högt säkerhetstänk i alla steg i byggprocessen. Vårt tjänsteutbud för trapphus och entréer inkluderar:

  • Fönster- & dörrenovering – Renovering av fönster & dörrar, samt installation av säkerhetsdörrar
  • Golvrenovering – Slipning & polering av stengolv i trapphus.
  • Renovera trapphus & entré – Vi renoverar & bygger nytt.
  • Renovering av kontor – Vi rengör och håller det rent.

  Trapphusrenovering på totalentreprenad

  En trapphusrenovering kan genomföras på många olika sätt beroende på fastighetens skick och kundens önskemål. Ibland krävs det en mindre lagning eller ny färg på väggarna. Vid större renoveringsarbeten, exempelvis en totalrenovering med nytt golv och omfattande säkerhetslösningar, rekommenderar vi att kunden anlitar oss som totalentreprenör. Vi har ett brett kontaktnät bestående av branschens bästa hantverkare och underleverantörer inom el, plattsättning, måleri, snickeri och VVS.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här