Trapphusrenovering i Skåne

Under våra många år i branschen har vår byggfirma fått förtroendet av många bostadsrättsföreningar, privatpersoner, fastighetsägare och företag att renovera trapphus.

Måla Trapphus

Börjar trapphuset se illa medfaret ut med flagnande färg, trasiga trappsteg eller dåligt isolerade fönster? Hör av dig till oss så löser vi det!

Renovera Trapphus

Erfarna snickare med över 25+ års erfarenhet inom renovering av trapphus!

Golvslipning- & Polering

Vi erbjuder komplett golvslipning av marmor och stengolv. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera eller Måla om ert Trapphus runt Skåne? Vi skapar vackra och trygga trapphus. Vi reparerar fönster samt slipar golv.

  Tjänster som ditt trapphus

  Vi utför både stora och små renoveringsarbeten. Vi erbjuder ett brett utbud av olika tjänster för trapphuset och entrén, till exempel:

  • Måleri
  • Golvslipning
  • Polera stengolv
  • Renovera fönster
  • Installera säkerhetsdörr
  • Reparera trappsteg
  • Renovera innergård
  • Belysning
  • Ventilation & akustik
  • Brandskyddsåtgärder
  • Totalentreprenad

  Säkra trapphus i Skåne

  Säkerhet är A och O för vår byggfirma och vi prioriterar alltid noggrannhet och punktlighet. Vi har fulla ansvarsförsäkringar och lägger stor vikt vid att hitta lösningar som skapar säkra och trivsamma trapphus. Vi är verksamma på många platser i Skåne, bland annat Malmö, Höllviken, Landskrona, Ystad, Svedala, Falsterbo, Vellinge, Skurup, Trelleborg, Staffanstorp, Lomma, Lund, Bjärred, Bunkeflostrand, Arlöv, Veberöd, Helsingborg, Dalby, Oxie, Löddeköpinge och Kävlinge.

  Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert

  Vill du veta hur mycket det kostar att renovera trapphuset? Hör av dig till oss så diskuterar vi dina önskemål och tar fram ett lösningsförslag. Kostnaden beror förstås helt på hur omfattande arbetet är och materialval. Vi rekommenderar att du bokar ett platsbesök så att vi kan inspektera förutsättningarna på plats. Därefter kan vi ge dig en detaljerad offert. Givetvis gör vi även platsbesöket utan kostnad och förbindelser. Välkommen!

  Erfaren byggentreprenad med totalentreprenad i egen regi

  Vi är stolta att kunna hjälpa våra kunder med alla sorters renoveringsarbeten, från mindre reparationer till totalrenoveringar. Vi har ett brett kontaktnät med skickliga hantverkare inom bland annat måleri, snickeri, elektricitet och plattsättning. I egenskap av totalentreprenör koordinerar vi alla inblandade aktörer och ser till att du får det trapphus du önskar. Vi håller oss till avtalad tidsplan och budget. Med oss som totalentreprenör garanterar vi en trygg och smidig byggprocess.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här