Trapphusrenovering i Västra Götaland

Vi är en certifierad byggfirma med många års erfarenhet av att hjälpa privatkunder såväl som bostadsrättsföreningar, kommuner, fastighetsägare och företag att förnya trapphuset. Vi finns tillgängliga för enklare kosmetiska ändringar såväl som totalrenoveringar med omfattande säkerhetslösningar och funktionella ändringar. Välkommen!

Renovera Trapphus & Måla Trapphus

Vi målar om och fräschar upp entré och trapphus.

Golvvård- & Slipning

Börjar det bli dags att renovera entrén och trapphuset? Vi slipar & polerar golv i trapphus.

Dörr- & Fönsterrenovering

Vi renoverar och installerar fönster & säkerhetsdörrar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovera eller Måla om ert Trapphus i Västra Götaland Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

  Allt för ditt trapphus i Västergötland

  Under våra många år i branschen har vi renoverat trapphus i bostadsrättsföreningar, hyreshus, flerfamiljshus, villor, fritidshus, kontorsbyggnader och andra kommersiella byggnader. Inga uppdrag är för små eller för komplexa för våra kunniga hantverkare. Vi hjälper dig med allt som har med trapphuset och entrén att göra. Våra tjänster inkluderar:

  • Slipa & polera golv
  • Måla om väggar & dörrar
  • Fönsterrenovering
  • Installera säkerhetsdörr
  • Belysning
  • Reparera trappsteg
  • Lösningar inom ventilation & akustik
  • Brandskyddsåtgärder
  • Totalentreprenad

  Din lokala byggfirma i Västra Götaland

  Vi anlitas flitigt av kunder i Västra Götaland. Vårt verksamhetsområden inkluderar bland annat Göteborg, Herrljunga, Svenljunga & Sexdrega, Ulricehamn, Bollebygd, Tranemo, Kinna, Borås, Mölndal Kungsbacka, Partille, Landvetter, Kungälv, Jörlanda, Torslanda, Västra Frölunda, Grimmered, Hovås, Askim, Mölnlycke, Pixbo, Lerum, Floda, Stenungsund, Bohuslän, Orust, Tjörn, Hisingen, Angered, Gunnilse, Björsared och Lärjedalen.

  Säkert & trivsamt trapphus på totalentreprenad

  Vi rekommenderar att du anlitar oss som totalentreprenör vid större renoveringsarbeten eller nybyggnation. Vi skapar skräddarsydda lösningar som ger säkra och trivsamma trapphus. Med nya säkerhetsdörrar, nymålade väggar och andra lösningar skapas en miljö som är trygg och trevlig för alla boende. Säkerhet är A och O för vårt byggföretag och vi tummar aldrig på kvaliteten. Vi har fulla ansvarsförsäkringar och utför varje moment med noggrannhet och kvalitetstänk. När du anlitar oss på totalentreprenad kan du som kund känna dig trygg från början till slut.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här