Trapphusrenovering i Uppland

Kontakta vår behöriga och kunniga byggfirma när du vill ha professionell hjälp att rusta upp trapphuset med ny färg, nyslipade golv eller en säkerhetsdörr.

Renovera Trapphus & Entré

Entrén och trapphuset är det första som besökare möter när de stiger in i byggnaden.

Golvrenovering & Golvslipning

Därför är det extra viktigt att du som fastighetsägare ser till att trapphuset är fräscht och trivsamt.

Fönster- & Dörrenovering

Installation & renovering av fönster & dörrar, inklusive säkerhetsdörrar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera eller Måla om ert Trapphus runt Uppland? Vi är ett gäng lokala byggare som finns tillgängliga för trapphusrenoveringar i Upplandsområdet,

  Din lokala byggentreprenör i Uppland

  Vi är en kundnära byggfirma som utför uppdrag runtom i Uppland bland annat i Uppsala, Österbybruk, Gimo, Knutby, Storvreta, Björklinge, Morgongåva, Heby, Fjärdhundra, Enköping, Bålsta, Bro, Sigtuna, Märsta, Knivsta, Rimbo, Norrtälje, Älmsta, Grisslehamn, Östhammar, Öregrund, Tierp, Lövstabruk, Skärplinge, Älvkarlsby och Skutskär. Vi har kompetensen och erfarenheten att renovera trapphus i alla typer av byggnader, till exempel hyreshus, bostadsrättsföreningar, villor, flerfamiljshus och kommersiella byggnader.

  Tjänster för ditt trapphus

  Vi anlitas flitigt av fastighetsägare, företag, kommuner, bostadsrättsföreningar och privatpersoner som vill renovera entrén eller trapphuset. Vårt lojala och skickliga byggföretag hjälper dig till exempel med följande tjänster:

  • Renovera trapphus
  • Slipa & polera golv
  • Måleri
  • Renovera fönster & dörrar
  • Installera säkerhetsdörr
  • Installera belysning
  • Reparera trappsteg
  • Renovera innergård
  • Lösningar inom ventilation & akustik
  • Brandskyddsåtgärder
  • Totalentreprenad

  Anlita oss som totalentreprenör för din trapphusrenovering

  Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi för att göra byggprojektet så smidigt och bekymmersfritt som möjligt för dig som kund. Som totalentreprenör sköter vi alla moment i byggprocessen, från planering till slutförande. Med vår totalentreprenad får du tillgång till kompetenta målare, snickare, elektriker, VVS-montörer, golvläggare och mycket mer. Vi sköter kommunikationen med alla inblandade aktörer. Säkerhet är A och O för vår byggfirma och vi prioriterar alltid kvalitet, noggrannhet och punktlighet.

  Få en gratis offert & kostnadsfri konsultation

  Vill du ha hjälp att ta fram den bästa lösningen för just ditt trapphus? Boka ett personligt möte med våra hjälpsamma och trevliga trapphusexperter. Hos oss får du alltid kostnadsfri expertrådgivning och ett gratis prisförslag!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här