Trapphusrenovering i Sörmland

Vi är ett omtyckt byggföretag i Sörmland med mångårig erfarenhet av trapphusrenoveringar åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommuner, företag och privatpersoner.

Renovera Trapphus

Behöver du professionell hjälp att renovera trapphuset eller entrén? Då har du kommit rätt.

Måla Trapphus

Vi målar om och rustar upp trapphus samt installerar nya fönster & dörrar.

Golvslipning & Polering

Vi fräschar upp golven i trapphuset.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Tjänster för ditt trapphus i Södermanlands län Hör av dig till oss så får du hjälp att förverkliga dina trapphusdrömmar!

  Du kan anlita oss för följande tjänster:

  Vi erbjuder ett stort antal bygg- och renoveringstjänster för att kunna tillgodose alla kunders önskemål och behov. 

  • Golvslipning
  • Måla om trapphuset
  • Tapetsering
  • Renovera trapphus & innergård
  • Belysning
  • Renovera & byta fönster
  • Byta säkerhetsdörr
  • Laga trappsteg
  • Brandskyddsåtgärder
  • Dekorationer
  • Totalentreprenad

  Kundnära byggfirma i Sörmland

  Vi jobbar nära våra kunder och erbjuder den bästa servicen. Du som kund är alltid välkommen att kontakta oss för ett platsbesök, ett akut ärende eller ett personligt möte. Vi finns tillgängliga för arbeten i Södermanland, Stockholm, Västmanland samt i Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk, Eskilstuna, Nyköping, Oxelösund, Gnesta, Vagnhärad, Trosa, Flen, Malmköping och Katrineholm.

  Vi skapar det trapphus du drömmer om

  Vi har kunskapen och behörigen som krävs för att skapa unika, säkra, klassiska och moderna trapphus och entréer. Vi har renoverat trapphus i BRF:er, kommunala byggnader, kommersiella fastigheter, privatbostäder, flerfamiljshus och hyreshus. Hör av dig till oss så får du hjälp att förverkliga dina trapphusdrömmar!

  Totalentreprenör som skapar säkra trapphus

  Ett nyrenoverat trapphus skapar en trivsam och säkrare miljö för alla boende. Dessutom kan trapphusrenoveringen öka fastighetens värde vilket för det till en viktig investering för dig som fastighetsägare. Vid större och komplexa renoveringsarbeten erbjuder vi totalentreprenad i egen regi. Vi har många års erfarenhet i egenskap av byggmästare vid trapphusrenoveringar. Vi sköter alla moment i byggprocessen tillsammans med vårt breda kontaktnät som består av behöriga och duktiga hantverkare inom måleri, elektricitet, snickeri och plattsättning. Vi ser till att du får ett vackert och säkert trapphus enligt dina visioner.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här