Trapphusrenovering i Roslagen

Vår byggfirma från Roslagen finns tillgänglig för att hjälpa dig att renovera och fräscha upp trapphuset och entrén med ny färg, nya fönster och andra lösningar. Vi skickar alltid en kostnadsfri offert för våra tjänster.

Måla Om Trapphuset

Borttagning av flagnad färg & ny färg på väggarna.

Slipning & Polering av Golv

Som fastighetsägare är det ditt ansvar att se till att trapphuset är i gott skick. Vi hjälper er med golvvård.

Installering av Fönster & Dörrar

Dörr- och fönsterrenovering, inklusive installation av säkerhetsdörrar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera eller Måla om ert Trapphus runt Roslagen? Kontakta oss via kontaktformuläret, mejl eller telefon så återkommer vi snabbt med en kostnadsfri offert och ett unikt lösningsförslag!

  Tjänster för trapphuset

  Under våra många år i byggbranschen har vi genomfört ett stort antal lyckade trapphusrenoveringar åt fastighetsägare, företag, privatpersoner, kommuner och bostadsrättsföreningar. Våra tjänster inkluderar:

  • Renovera trapphus
  • Golvslipning & polering
  • Målning
  • Dörr- och fönsterrenovering
  • Byta säkerhetsdörr
  • Innergårdsrenovering
  • Laga trappsteg
  • Belysning
  • Ventilation
  • Akustik
  • Dekoration
  • Brandskyddsåtgärder

  Kompetent totalentreprenör med gedigen erfarenhet

  Vårt kunniga byggföretag hjälper dig att förvandla trapphuset till en välkomnande och trevlig plats. Vid omfattande renoveringsarbeten och nybyggnation erbjuder vi totalentreprenad. Vi har många års erfarenhet i egenskap av totalentreprenör vid trapphusrenoveringar. Vi ansvarar för alla steg i byggprocessen och tillsammans med vårt breda kontaktnät ser vi till att du får det trapphus du önskar. Vi lägger stor vikt på säkerhet och kvalitet och lämnar inget åt slumpen. Vi ser till att arbetet utförs med största noggrannhet och vi följer avtalad tidsplan och budget. Vi är en erfaren byggentreprenör som du kan känna dig trygg med från början till slut.

  Renovera trapphuset i Roslagen

  Vår firma är redo att hjälpa dig att renovera trapphuset. Vi arbetar i Roslagen och utför uppdrag i orter som Stockholm, Uppland, Norrtälje, Hallstavik, Öregrund, Grisslehamn, Östhammar, Knutby, Edsbro, Bergshamra, Väddö, Vätö, Yxlan, Rådmansö, Gräddö, Blidö, Rimbo och Skebobruk. Inga uppdrag är för stora eller för små för oss!

  Få ett kostnadsfritt prisförslag för din nya entré

  Vill du veta vad det kostar att rusta upp entrén eller trapphuset med vår professionella byggfirma? Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här