Säkerhetsdörrar
i Stockholm

Melian hjälper dig med att montering säkerhetsdörrar i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med med en ny ytter- & innerdörr, renovering av dörrkarm eller andra fastighetstjänster.

Montera Säkerhetsdörr

Installation av inbrottssäkra säkerhetsdörrar

Byta Ytter- & Innerdörr

Trygga, säkra och prisvärda dörrbyten

Trapphusrenovering

Kompletta och moderna trapphusrenoveringar

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Kompletta Dörrbyten i Stor-Stockholm Vilka fördelar finns det att byta till en säkerhetsdörr?

  Genom att byta ut din gamla dörr till en modern säkerhetsdörr kan ni förhindra framtida inbrottsförsök. I tätbefolkade städer som Stockholm har lägenhetsbrott ökat och det enklaste och mest effektiva inbrottskyddet är just en säkerhetsdörr som redan skrämmer bort tjuvarna innan de har försökt bryta sig in.
  Det värsta som kan hända en fastighetsägare är en brand som kan skada egenomdom och skörda liv. En säkerhetsdörr fungerar som ett passivt brandskydd som bromsar eldens och rökens framfart tills brandkåren hinner dit.
  Om ni vill slippa störas av högljudda grannar eller andra störelser så fungerar en säkerhetsdörr som ett skydd från hela trapphuset. Du behöver inte längre bli störd av spring eller andra oljud.
  Idag är den största energiboven gamla dörrar och fönster. Genom att installera en säkerhetsdörr kan ni både sänka energikostnaden, isolera in värme, och göra gott mot miljön!

  Kontakta oss idag! Vi arbetar i hela Stor-Stockholm. Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa dörrbyte!


   Cezar Melian
   Projektledare

   Nummer: 08-557 694 24
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Öka trivseln i fastigheten genom att installera en trygg säkerhetsdörr Installation av svensktillverkade säkerhetsdörrar i Stockholmsregionen

   Heltäckande Bygg- & Måleriföretag i Stockholm

   Melian hjälper framförallt kommersiella och kommunala förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare med byggnadsprojekt av hög service. Vi är ett komplett och väletablerat bygg- och måleriföretag som arbetar med alla slags dörrinstallationer, monteringar eller byten i Stor-Stockholm med omnejd

   Nyckelfärdiga Dörrinstallationer från Start till Mål

   Vi ser alltid till att kunderna blir nöjda och arbetar ut efter nyckelfärdiga installationer från start till mål. Vi ser även till att aldrig efterlämna en arbetsplats förrän bägge partnerna är nöjda. Därför erbjuder vi nöjd-kund-garanti vilket innebär två års garanti på utförda byggarbeten, opartiskt besiktning och åtgärdning av eventuella fel eller brister.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Melian då vi behövde byta ut 3st säkerhetsdörrar och 20st fönster. Tydlig kommunikation mellan personal och oss. De var även trevliga och såg till att jobbet utfördes på utsatt tid. Vi är jätte nöjda och rekommenderar dem!

   Niklas T. Östberga

   Vi var i behov av att slipa vårt marmorgolv till vår förening i Gamla Stan. Melian arbetade proffsigt, städade efter sig, och var klara i god tid. De hade trevlig personal och resultatet blev jätte snyggt! Vi rekommenderar!

   Elin U. Gamla Stan

   Melian renoverade och målade om vårt trapphus till vår BRF i Sollentuna. De kom fram till ett intressant entrékoncept och sedan målade om hela fastigheten. Grym service och snabbt återkopplande under hela arbetsprocessen.

   Lucas J. Sollentuna

   Våra senaste Projekt Nedanför kan ni se ett axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Brf. Flygbryggan

   Renovering åt Brf. Flygbryggan i Hägernäs Strand i Norra Stockholm. Ombyggnation av 6.500 kvm fasadyta samt utbyte av alla plåttak.

   Swedbank Huvudkontor

   Underentreprenör och målning av 40.000 kvm i samband med nybyggnationen av Swedbanks nya huvudkontor i Sundbyberg.

   Kv. Daedalus

   Totalrenovering åt 38 st lägenheter och 10 st lokaler i Gamla Stan åt Kv. Daedalus. Samarbete med Stadsholmen Förvaltning och Svenska Bostäder.

   Kontakta oss idag! Vi arbetar i hela Stor-Stockholm. Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa dörrbyte!


    Cezar Melian
    Projektledare

    Nummer: 08-557 694 24
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här