Trapphusrenovering i Stockholm

Är det dags att renovera trapphuset i Stockholm? Entrén till fastigheten är det första som besökare möter och därför är det särskilt viktigt att trapphuset skapar ett gott första intryck.

Måla Trapphus

Vår erfarna byggfirma hjälper dig gärna med arbetet.

Renovera Trapphus

Ett renoverat trapphus kan öka fastighetsvärdet.

Golvslipning- & Polering

Vi erbjuder komplett golvslipning av marmor och stengolv. Kontakta oss idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera eller Måla om ert Trapphus runt Stockholm? Hör av dig till oss för ett skräddarsytt lösningsförslag och en gratis offert för ditt nya trapphus och entré!

  Välkomna gästerna med en nyrenoverad entré

  Du som fastighetsägare har ett ansvar att se till att trapphuset är i gott skick. Flagnande färg, trasiga trappsteg och fönster med dålig isolering är varken bra för trivseln eller fastighetens värde. Istället bör du anlita vårt byggföretag för att fräscha upp trapphuset. Boka gärna ett platsbesök där vi kan inspektera trapphusets behov. Vi tar fram unika lösningar som skapar välkomnande entréer, oavsett om det gäller ett hyreshus, bostadsrättsföreningar, flerfamiljshus, villor eller kommersiella byggnader.

  • Renovering & Trapphusmålning – Vi målare om och rustar upp entré & trapphus
  • Golvslipning & Polering av golv – Vi fräschar upp golven i trapphuset
  • Fönsterrenovering – Vi renoverar och installerar nya fönster & dörrar

  Trapphusrenovering i hela Stockholm

  Vi är ett gäng lokala byggare som finns tillgängliga för trapphusrenoveringar i Stockholmsområdet, bland annat i Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Upplands Väsby, Norrtälje, Åkersberga, Täby, Hässelby, Vällingby, Järfälla, Jakobsberg, Nacka, Danderyd, Bromma, Älvsjö, Huddinge, Enskede, Årsta, Haninge, Vendelsö, Södertälje, Tumba, Solna, Saltsjöbaden, Gustavsberg, Tyresö, Värmdö, Lidingö, Ekerö, Flemingsberg, Botkyrka, Spånga, Liljeholmen, Kungsängen, Farsta och Hägersten. Välkommen!

  Pålitlig totalentreprenör med lång erfarenhet

  Vår skickliga byggfirma utför både stora och små renoveringsarbeten i trapphus. Vid större renoveringar och nybyggnationer kan du anlita oss som totalentreprenör. Tillsammans med vårt breda kontaktnät med kunniga hantverkare inom el, VVS, ventilation, plattsättning, snickeri och måleri ser vi till att du får det trapphus du drömmer om. När du anlitar oss kan du räkna med  noggrannhet, punktlighet och högt säkerhetstänk genom hela byggprocessen.

  Våra tjänster för trapphuset & entrén

  Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att kunna tillgodose alla kunders önskemål och behov. Hos oss kan du bland annat få hjälp med:

  • Innergårdsrenovering
  • Fönsterrenovering
  • Byta säkerhetsdörr
  • Laga trappsteg
  • Belysning
  • Brandskyddsåtgärder
  • Ventilation
  • Dekorationer & inredning

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här