Trapphusrenovering i Malmö & Skåne

Som fastighetsägare är det ditt ansvar att se till så att trapphuset är i gott skick. Ett trapphus med trasiga trappor och väggar som tappar färg är inte bra för varken trivsel eller fastighetens värde. Genom att anlita vår byggfirma kan du säkerställa en bättre trivsel, samtidigt som du får en fastighet som verkligen ser fräsch ut. Vi erbjuder både trapphusrenovering såväl som golvslipning och lokalvård i Malmö med omnejd.

Måla om Trapphuset

Vi är ett professionellt och starkt team som tillsammans arbetar fram den bästa lösningen för ditt trapphus!

Golvslipning- & Polering

Golvvård och golvslipning är något som alla kan ha stor nytta av. Därför erbjuder vi våra golvtjänster till alla kundgrupper!

Dekoration- och Inredning

Installation av snygga dekorationer och inredning!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera ert Trapphus i Malmö & Skåne? Vi har målat trapphus i Bunkeflostrand, Strandhem, Sibbarp, Holma, Kungshälla m.m.

  Smidig trapphusrenovering och trapphusmålning

  Fastighetens insida har större betydelse än man kan tro. Trapphuset kommer nämligen vara det första som dina hyresgäster eller besökare ser. Därför är det viktigt att det är i gott skick och att lokalvården fungerar som den ska. Våra duktiga hantverkare kan inte bara måla om i trapphuset i en kulör som du gillar, utan vi kan också slipa marmorgolv och göra en total trapphusrenovering om så önskas.

  En byggfirma med totalentreprenad i egen regi

  Vår byggfirma har som mål att göra hela trapphusrenoveringen så enkel och bekymmersfri som möjligt för våra kunder. Därför erbjuder vi totalentreprenad i egen regi, där duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper kan hjälpa dig från början till slut. Med vår totalentreprenad kan du få hjälp av kompetenta elektriker, VVS-montörer, snickare, målare, golvläggare och mycket mer.

  Trapphusrenovering i Malmö med omnejd

  Vi har vår bas här i Malmö, men vi är faktiskt verksamma i hela Skåne. Bland annat utför vi ofta jobb i Bunkeflostrand, Strandhem, Sibbarp, Holma, Värsta Skrävlinge, Södra Sallerup, Kungshälla, Arlöv, Burlöv, Risaberga, Bulltofta, Oxie, Toarp, Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Landskrona, Löddeköping, Eslöv, Klippan och Lund – men även många fler.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här