Trapphusrenovering i Landskrona & Skåne

Det finns få saker som kan höja värdet så snabbt och enkelt på din fastighet som en trapphusrenovering kan. Vid en trapphusrenovering är det vanligt att även beställa golvslipning såväl som en komplett trapphusmålning. Vår byggfirma hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just din fastighet och kan även underhålla resultatet med professionell lokalvård.

Måla om Trapphuset

Vi är ett professionellt och starkt team som tillsammans arbetar fram den bästa lösningen för ditt trapphus!

Golvslipning- & Polering

Golvvård och golvslipning är något som alla kan ha stor nytta av. Därför erbjuder vi våra golvtjänster till alla kundgrupper!

Dekoration- och Inredning

Installation av snygga dekorationer och inredning!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.






  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera ert Trapphus i Landskrona & Skåne? Vi har målat trapphus i Marieberg, Örja, Nyhem, Strandhem, Häljarp, Billeberga, Säby, Tullstorp m.m.

  Trapphusrenovering i Landskrona med omnejd

  Du kan anlita oss för jobb i lokalområden i Landskrona som Marieberg, Örja, Nyhem, Strandhem, Häljarp, Billeberga, Säby, Tullstorp, Framnäs, Glumslöv, Rydebäck, Ålstorp, Saxtorpsskogen

  Trapphusrenovering med totalentreprenad

  När du anlitar vår byggfirma kan du vara säker på att du får professionell hjälp från början till slut. Vår totalentreprenad inkluderar hantverkare inom alla yrkesgrupper, från elektriker till VVS och ventilation. Du behöver således aldrig vända dig till ett annat företag för att få arbetet gjort, oavsett om det är lokalvård, slipning av marmorgolv eller trapphusmålning du vill ha hjälp med.

  Kontakta oss för en gratis offert

  Visste du att du alltid kan höra av dig till oss för en kostnadsfri offert på arbetet? Det enda som krävs är att du slår oss en signal eller skickar iväg ett mejl och berättar mer om ditt projekt. Är det ett större arbetet och en stor trapprenovering du vill göra? I sådana fall börjar vi med att boka in ett kostnadsfritt platsbesök, så att vi kan träffa dig personligen och få en bättre förståelse för dina behov.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!





   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!





    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här