Trapphusrenovering i Lund & Skåne

Letar du efter ett snabbt och enkelt sätt för dig att fräscha upp fastigheten? Då kan en trapphusrenovering vara precis det du letar efter. En trapphusrenovering kan vara både mindre och mer omfattande. Du bestämmer själv hur mycket (eller lite) du vill ha gjort i fastigheten. Anlita oss för golvslipning, trapphusmålning, lokalvård eller en komplett renovering från golv till tak.

Måla om Trapphuset

Vi är ett professionellt och starkt team som tillsammans arbetar fram den bästa lösningen!

Golvslipning- & Polering

Vi erbjuder även möjlighet att polera golv och slipning av stengolv.

Dekoration- och Inredning

Vår byggfirma erbjuder totalentreprenad i egen regi!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera ert Trapphus i Lund & Skåne? Vi har målat trapphus i Lund, Östra Torns By, Nöden, Klosters Fasad, Värpinge, Stora Råby m.m.

  Kompetenta hantverkare med mångårig erfarenhet

  Att renovera trapphuset är ett mycket tidskrävande och stort projekt. Därför avråder vi dig från att göra arbetet själv. Det är bättre att du/ni tar hjälp av våra duktiga hantverkare istället, som har mångårig erfarenhet av branschen. Vi erbjuder:

  • Trapprenovering
  • Lokalvård
  • Renovera Trapphus
  • Golvslipning
  • Slipa Stengolv
  • Slipa Marmorgolv
  • Trapphusmålning

  Gratis offert och gratis platsbesök

  En renovering kan bli en ganska kostsam historia. Därför förstår vi att det är viktigt för dig att kunna planera ditt projekt och din budget. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter och platsbesök. Med ett platsbesök blir det möjligt för oss att titta närmare på förutsättningarna och ta fram den bästa lösningen för dig. Du får tillgång till både helhetslösningar och skräddarsydda lösningar för just dig.

  Trapphusrenovering i Lund med omnejd

  Vi och vår firma har vår verksamhet baserad här i Lund, men det är inte den enda plats i Skåne som vi utför jobb på – vi är till exempel även verksamma i Östra Torns By, Nöden, Klosters Fasad, Värpinge, Stora Råby, Vallkärra, Fjelle, Stångby, Odarslöv, Hardeberga,  Sjöstorp, Bjällerup, Klostergården, Bergströmshusen, Flackarp

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här