Trapphusrenovering i Helsingborg & Skåne

Är du i behov av en noggrann och pålitlig byggfirma för din trapphusrenovering? Då har du kommit helt rätt. Att renovera trapphus är något som vi är experter på och därför kan vi erbjuda ett stort utbud av tjänster inom kategorin. Du kan t.ex. få hjälp med totalrenovering av trapphus, samt lokalvård, golvslipning, slipning av marmorgolv, trapphusmålning och mycket mer.

Måla om Trapphuset

Vi har ett bra team som tillsammans arbetar fram den bästa lösningen för ditt trapphus!

Golvslipning- & Polering

Vi erbjuder tjänster inom golvvård och golvslipning! Kontakta oss idag!

Dekoration- och Inredning

Skånes bästa målerifirma inom trapphus.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera ert Trapphus i Helsingborg & Skåne? Vi har målat trapphus i Filborna, Husensjö, Gustavslund, Lynga, Påarp, Bårslöv, Välluv, Rydebäck, Fortuna m.m.

  Skräddarsydda lösningar för just din fastighet i Skåne

  Vi hjälper både fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att genomföra små och stora trapphusrenoveringar med skräddarsydda lösningar. Att vi kan skräddarsy en lösning som passar dig är A och O för att du ska bli riktigt nöjd. Med oss får du alltid ett fackmannamässigt resultat med slutbesiktning, kostnadsfria offerter och nöjd kundgaranti.

  • Trapprenovering
  • Lokalvård
  • Renovera Trapphus
  • Golvslipning
  • Slipa Stengolv
  • Slipa Marmorgolv
  • Trapphusmålning

  Stort kontaktnät av duktiga hantverkare

  När du väljer vår byggfirma kan du vara säker på att du får ett bra resultat och totalentreprenad för din trapphusrenovering. Vi har ett mycket stort kontaktnät av pålitliga och noggranna hantverkare som vet vad som krävs för att arbetet ska bli korrekt utfört. Med vår byggfirma får du hantverkare som är drivna, trevliga och har ett mycket gott bemötande. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

  Trapphusrenovering i Helsingborg med omnejd

   Vi arbetar lokalt i Helsingborg, men hjälper även dig i Eskilsminne, Råå, Ramlösa, Laröd, Hittarp, Filborna, Husensjö, Gustavslund, Lynga, Påarp, Bårslöv, Välluv, Rydebäck, Fortunna, Möarp, Glumslöv m.m.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här