Trapphusrenovering i Göteborg

Vill du renovera trapphuset i BRF:en i Göteborg? Kanske är det din egen fastighet vars trapphus behöver en ordentlig ommålning? Med vår byggfirma är inget jobb för stort eller för litet. Vi erbjuder högkvalitativ trapphusrenovering med material som håller riktigt länge. Vi kan också erbjuda lokalvård av trapphuset såväl som golvslipning och trapphusmålning av väggar och tak.

Måla om Trapphuset

Vi är ett professionellt och starkt team som tillsammans arbetar fram den bästa lösningen för ditt trapphus!

Golvslipning- & Polering

Golvvård och golvslipning är något som alla kan ha stor nytta av. Därför erbjuder vi våra golvtjänster till alla kundgrupper!

Dekoration- och Inredning

Installation av snygga dekorationer och inredning!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera ert Trapphus i Göteborg? Vi har målat trapphus i Mölnlycke, Djupedalsäng, Nya Långenäs, Benareby, Pixbo, Råda, Helenevik, Stensjöberg m.m.

  En byggfirma med fokus på kunden i Göteborg

  När du väljer vår byggfirma för din trapphusrenovering kan du vara säker på att du får ett resultat som du kan vara stolt över och som höjer fastighetens värde. Våra hantverkare sätter alltid dig som kund i första rummet och lyssnar på dina idéer, önskemål och tankar. Med oss får du alltid:

  • Professionell trapphusrenovering
  • Golvslipning och slipning av stengolv
  • Lokalvård med skräddarsydda lösningar
  • Trapphusmålning

  Proffs inom trapphus med lång erfarenhet av branschen

  Det finns flera sätt som vi kan säkerställa att du som kund blir nöjd och känner dig trygg med våra hantverkare. Till att börja med ser vi till att alla hantverkare har den kompetens och utbildning som behövs för uppgiften, men vi har också en 100 % nöjd kundgaranti, en trygg ansvarsförsäkring, samt F-skatt så att privatpersoner kan använda ROT-avdraget för att sänka kostnaderna.

  Trapphusrenovering i Göteborg med omnejd

  Vi jobbar i Landvetter & Härryda samt i omnejden, såsom Göteborg, Snåkered, Skårtorp, Mölnlycke, Djupedalsäng, Nya Långenäs, Benareby, Pixbo, Råda, Helenevik, Stensjöberg, Gökskulla, Mölndal och Partille

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här