Renovera & Måla Om Trapphus i Uppsala

Vi hjälper dig med att renovera eller måla om ert trapphus i hela Uppsalaområdet. Kontakta oss om du behöver hjälp med färgsättning, dekoration, inredning , renovering eller ombyggnation av hela trapphuset. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar & fastighetsägare. Gratis prisförslag.

Trapphusmålning

Vi utför trapphusmålning med traditionella och moderna måleritekniker!

Trapphusrenovering

Erfarna snickare med över 25+ års erfarenhet inom renovering av trapphus!

Golvslipning

Vi erbjuder komplett golvslipning av marmor och stengolv. Kontakta oss idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Är det dags att Renovera eller Måla om ert Trapphus runt Uppsala? Trapphusmålning ökar välbefinnandet och värdet i fastigheten. Kontakta oss idag!

  Trapphusrenovering i Uppsala

  Har ni i föreningen gått i tankarna att måla om trapphuset i Uppsala? Trapphuset är bland den viktigaste delen av fastigheten då det är det första man möts av. Det besöks även dagligen av boende, städare, brevbärare och gäster som är påväg in eller ut. Med alla dessa rörelser följer smuts, grus, snö och slitage som med åren sliter ut trapphuset.

  Ta hand om trapphuset genom en efterlängtad ommålning!

  Genom att måla om, dekorera och renovera kan vi hjälpa er öka värdet på fastigheten och samtidigt höja trivseln bland alla boende. Våra erfarna projektledare går alltid igenom era idéer och kan rekommendera korrekt färgsättning och dekoration. Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt hembesök och ser över fastigheten.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här