Golvslipning- & polering i Malmö & Skåne

Det finns flera sätt som du kan gå tillväga för att rå om din fastighet, din privata bostad, din sommarstuga eller till och med ditt företag. Vår byggfirma erbjuder totalentreprenad i egen regi, där duktiga och utbildade golvläggare erbjuder dig golvvård i toppklass. Med oss kan du t.ex. få hjälp med golvslipning, omslipning och rengöring av golv. Vi erbjuder även möjlighet att polera golv och slipning av stengolv.

Golvslipning

Återställ ditt marmorgolv genom golvslipning! Kontakta våra golvproffs!

Golvpolering

Rengör golvet genom polering och tätning. Vi har lång erfarenhet av golvpolering.

Golvrenovering

Behov av en golvrenovering? Vi renoverar sten, trä och epoxigolv!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Golvslipning av Sten & Marmorgolv i Malmö & Skåne Omslipning och renovering i Bulltofta, Oxie, Toarp, Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Bjuv, Åstorp m.m.

  Professionell golvvård för alla kundgrupper

  Golvvård och golvslipning är något som alla kan ha stor nytta av. Därför erbjuder vi våra golvtjänster till alla kundgrupper – från privatpersoner till fastighetsägare, företag och BRF:er. Vi är ett professionellt och starkt team som tillsammans arbetar fram den bästa lösningen för just dig och dina golv. Med oss får du:

  • Golvslipning
  • Golvvård
  • Rengöring av golv
  • Omslipning
  • Slipning av stengolv
  • Slipning av marmorgolv

  Golvslipning med ROT-avdrag för privatpersoner

  Är du intresserad av att anlita vår byggfirma för golvslipning i din privata bostad? Då kan du med fördel använda ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. ROT-avdraget gör det möjligt för dig att reducera din faktura med 30 %. Det enda du behöver göra är att berätta för oss att du vill använda avdraget och därefter ge oss ditt personnummer. Vi sköter sedan hela ansökan hos Skatteverket åt dig!

  Golvslipning & golvpolering i Malmö med omnejd

  Vi har vår bas här i Malmö, men vi är faktiskt verksamma i hela Skåne. Bland annat utför vi ofta jobb i Bunkeflostrand, Strandhem, Sibbarp, Holma, Värsta Skrävlinge, Södra Sallerup, Kungshälla, Arlöv, Burlöv, Risaberga, Bulltofta, Oxie, Toarp, Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Landskrona, Löddeköping, Eslöv, Klippan och Lund – men även många fler.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här