Golvslipning- & polering i Lund & Skåne

Har du ett vacker stengolv i din fastighet, i din bostadsrättsförening, i ditt hem eller på ditt kontor? Golv i sten är inte bara fantastiska att titta på, utan de är också riktigt hållbara och lämpar sig för många olika utrymmen. Dock är det viktigt att de underhålls på ett korrekt sätt för att behålla den fina glansen. Vi hjälper dig med slipning av stengolv såväl som omslipning, golvvård och polering av golv.

Golvslipning

Återställ ditt marmorgolv i Eslöv, Bjuv, Åstorp och Ekeby, med många fler!

Golvpolering

Vi har lång erfarenhet av golvpolering. Kontakta oss idag!

Golvrenovering

Att renovera golvet är ett mycket tidskrävande och stort projekt. Låt oss fixa det!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Golvslipning av Sten & Marmorgolv i Lund & Skåne Omslipning och renovering i Bjärred, Lomma, Staffanstorp, Vellinge, Svedala, Höllviken, Flasterbo m.m.

  Anlita oss för nästa golvprojekt i Skåne

  Att slipa golv är något som vi är experter på. Därför vill vi gärna komma ut och hjälpa dig när det är dags att förbättra golven i ditt hem eller på ditt företag. Vi har inte bara kunskapen och utbildningen som krävs för att ta oss an uppgiften, utan vi har också tillgång till de bästa maskinerna och verktygen på marknaden – för att garantera ett fläckfritt resultat.

  Golvslipning & golvpolering i Lund med omnejd

  Vi och vår firma har vår verksamhet baserad här i Lund, men det är inte den enda plats i Skåne som vi utför jobb på – vi är till exempel även verksamma i Malmö, Bjärred, Lomma, Staffanstorp, Vellinge, Svedala, Höllviken, Flasterbo, Oxie, Bunkeflostrand, Falsterbo, Höllviken, Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Löddeköping, Eslöv, Bjuv, Åstorp och Ekeby, med många fler.

  Privat golvvård ger rätt till ROT-avdrag

  Om du vill ha hjälp med dina golv i sommarstugan, fritidshuset, lägenheten eller villan kan du använda dig av ROT-avdraget från Skatteverket. Avdraget tilldelas alla privatpersoner i Sverige som är över 18 år och betalar skatt i landet. Med avdraget har du rätt att reducera arbetskostnaden för din golvvård eller golvslipning. Du behöver bara informera oss så sköter vi all kontakt med Skatteverket.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här