Golvslipning- & polering i Landskrona & Skåne

Vår byggfirma är det perfekta valet för dig som vill anlita ett företag med många års erfarenhet av polering och slipning av sten och marmorgolv. Vi har kunskapen som krävs för att polera och underhålla alla typer av golv, till och med känsliga marmorgolv. Kontakta oss för en gratis offert eller för att få mer information om hur vi arbetar. Slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl idag!

Golvslipning

Du kan anlita oss för jobb i lokalområden i Landskrona som Marieberg, Örja, Nyhem m.m.

Golvpolering

När du anlitar vår byggfirma kan du vara säker på att du får professionell hjälp från början till slut.

Golvrenovering

Behov av en golvrenovering? Vi renoverar sten, trä och epoxigolv!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Golvslipning av Sten & Marmorgolv i Landskrona & Skåne Omslipning och renovering i Häljarp, Billeberga, Säby, Tullstorp, Framnäs, Glumslöv, Rydebäck, Ålstorp, Saxtorpsskogen m.m.

  Golvvård för alla behov i Landskrona

  Oavsett vad det är för behov du har kan våra duktiga och kompetenta hantverkare hjälpa dig att få ordning på golven. Vi har lång yrkeserfarenhet och arbetar alltid enligt rådande branschregler. Dessutom har vi en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av vid varje tjänst.

  • Slipning stengolv / marmorgolv
  • Golvslipning och golvvård
  • Omslipning
  • Polera golv
  • Rengöra golv

  100 % nöjd kundgaranti

  Vårt mål är att du som kund alltid ska kunna känna dig helt trygg och säker på arbetet blir korrekt utfört. Med vår 100 % nöjd kundgaranti kan vi också säkerställa det. Skulle det vara så att du är missnöjd med någon del av vårt arbete kan du således använda garantin och få arbetet omgjort. Har vi redan lämnat arbetsplatsen ser vi till att boka in en ny dag och tid som passar dig!

  Golvslipning & golvpolering i Landskrona med omnejd

  Du kan anlita oss för jobb i lokalområden i Landskrona som Marieberg, Örja, Nyhem, Strandhem, Häljarp, Billeberga, Säby, Tullstorp, Framnäs, Glumslöv, Rydebäck, Ålstorp, Saxtorpsskogen

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här