Golvslipning- & polering i Helsingborg & Skåne

Vill du ha hjälp med slipning av ditt stengolv? Att slipa och polera är det bästa och mest effektiva sättet att fräscha upp stengolv, få de glansiga och samtidigt förlänga livslängden. Vi genomför golvslipning och golvvård för både privatpersoner, företag och fastighetsägare. Du kan även anlita oss för omslipning och rengöring av golv – i det privata hemmet, i fastigheten eller på kontoret.

Golvslipning

Vi har många års erfarenhet av branschen och hjälper både företag, fastighetsägare & privatpersoner.

Golvpolering

Våra golvläggare har många års kunskap inom golvläggning och golvslipning.

Golvrenovering

Behov av en renovering av golvet? Vi utför golvrenovering i sten, trä och epoxigolv!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Golvslipning av Sten & Marmorgolv i Helsingborg & Skåne Omslipning och renovering i Eskilsminne, Råå, Ramlösa, Laröd, Hittarp, Filborna, Husensjö, Gustavslund, Lynga, Påarp m.m.

  Experter på polering av golv i Skåne

  Våra golvläggare har många års kunskap inom golvläggning och golvslipning, men är det något vi är riktiga experter på är det polering av golv. Att polera golv är något som kräver kunskap, utbildning och precision – något som våra hantverkare har. Låt oss ta hand om jobbet så kan du vara säker på att det blir korrekt utfört. Under tiden kan du luta dig tillbaka med en tidning och en kopp kaffe.

  Golvslipning & golvpolering i Helsingborg med omnejd

  Vi har många års erfarenhet av branschen och hjälper både företag, fastighetsägare och privatpersoner i Eskilsminne, Råå, Ramlösa, Laröd, Hittarp, Filborna, Husensjö, Gustavslund, Lynga, Påarp, Bårslöv, Välluv, Rydebäck, Fortunna, Möarp, Glumslöv m.m.

  Boka in ett gratis platsbesök idag

  Innan vi bestämmer om det är en golvslipning eller annan tjänst som du är i behov av är det viktigt att vi får komma ut och titta på dina golv. Vi erbjuder alltid kostnadsfria platsbesök, så att våra hantverkare får möjlighet att se vilka förutsättningar och behov som finns. Det ger oss också möjlighet att förstå dig och dina önskemål bättre. Kontakta oss så bokar vi in en tid idag!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här