Golvslipning- & polering i Göteborg

Slipning av stengolv, slipning av marmorgolv eller är det kanske en ordentlig rengöring som krävs? Oavsett vad det är för behov du och dina golv har kan vi hjälpa dig i Göteborg. Vi är specialister på golvvård och säkerställer ett fackmannamässigt resultat varje gång. Fördelen med både sten- och trägolv är att de tål omslipningar och kan således bevaras och hållas riktigt snygga år in och år ut.

Golvslipning

Återställ ditt marmorgolv genom golvslipning! Kontakta våra golvläggare!

Golvpolering

När du väljer vår byggfirma för din golvslipning kan du vara säker på att du får ett bra resultat.

Golvrenovering

Behov av en golvrenovering? Vi renoverar sten, trä och epoxigolv!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Golvslipning av Sten & Marmorgolv i Göteborg Omslipning och renovering i Snåkered, Skårtorp, Mölnlycke, Djupedalsäng, Nya Långenäs, Benareby, Pixbo m.m.

  Totalrengöring av golv i Göteborg

  För att dina golv ska bli så snygga som möjligt är det viktigt att de är ordentligt rengjorda. Till vardags kanske du använder dig av en vanlig golvmopp, men ibland behöver man komma ner djupare än så. Vi hjälper dig mer än gärna när det är dags att rengöra golv och tar ut rätt maskiner och verktyg. På så sätt får du det bästa resultatet och ett skinande rent golv varje gång.

  Golvslipning & golvpolering i Götaland med omnejd

  Vi jobbar i Sävedalen och Partille samt i områden som Furulund, Furuskog, Kåhög, Utbynäs, Lexby, Kålltorp, Utby, Bagaregården, Vidkärr och Strömmensberg.

  Trygg byggfirma med ansvarsförsäkring

  När du ska välja byggfirma är det viktigt att du väljer en som är seriös och som har sina papper i ordning. Du bör heller aldrig välja en byggfirma som inte har en bra ansvarsförsäkring. En ansvarsförsäkring är grunden för att du ska känna dig trygg och för att du ska få hjälp om en olycka skulle inträffa. Vi erbjuder en komplett försäkring som ger ett bra skydd till kund såväl som hantverkare.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 010-555 89 47
   Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring trapphus- och fastighetsrenoveringar

   Är trapprenoveringar ROT-berättigade?

   För att kunna ansöka ROT-avdraget behöver renoveringen ske i hemmet hos en fastighetsägare. ROT-renovering står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Därför gäller nästan alla slags renoveringar hos privatpersoner så länge det är en bostadsrätt och ni äger den.

   Varför ska vi renovera trapphuset?

   Den största anledningen till att renovera entréer eller trapphus är för att öka värdet och välbefinnandet i fastighetshuset. Era besökare och boende möts dagligen i allmänna utrymmet och då vill man helst åstadkomma en välkomnande och trevlig känsla.

   Hur går en trapphusrenovering till?

   Vid trapphusrenoveringar ser vi alltid till att arbeta nära med kunden och siktar på att behålla trapphusets ursprungliga karaktär genom modern färgsättning och utförning. Våra målare och snickare är både certifierade och professionella.

   Hur ofta bör vi slipa golvet i trapphuset?

   Vi rekommenderar att ni bör slipa om golvet i trapphuset vart tionde år. Idag kan nästan alla golvmaterial slipas och återfå sin ursprungliga karaktär. Men oavsett material så slits golvet ut då besökare och boende dagligen möts i allmänna rummet. Istället för att byta ut golvet så är det både billigare och mer miljövänligt att slipa om det.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renoveringsprojekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 010-555 89 47
    Mail: offert@trapphusrenoveringar.se

    Offert? Klicka här